EERSTE HULP BIJ POLITIEK

dé gratis hotline voor politici

EHBP

Ervaringen van politici

Interessante teksten

Medewerkers

Wij bieden u erg graag, en naar ons beste vermogen advies en tips bij de uitvoering van uw politieke praktijk. Dit doen wij omdat aan de ene kant vaak vergeten word dat politici ook mensen zijn, en dus ook fouten kunnen maken, en aan de andere kant omdat de politiek vaak niet synchroon loopt met de manifeste wereld - wat kan zorgen voor het beroemde gat tussen politiek en burger.

 

Wij willen, als burgers, de politici daarom helpen met bij hun politieke praktijk. Wij voelen ons betrokken en beogen om, tegen de polemiek in, een groter gemeenschapszin te stimuleren. Uiteraard geldt, voor onze democratie, dat u vertegenwoordiger bent van ons: en wij helpen u graag om dat zo goed mogelijk te doen.

Algemene voorwaarden:

Desalniettemin stemt u door gebruik te maken van onze diensten in met het feit dat wij niet aansprakelijk te houden zijn voor enige vorm van gelede schade alsmede door uw acties al dan niet beïnvloed door ons advies. Door gebruik van ons advies te maken verklaart u ons op geen enkele manier verantwoordelijk. Wij rekenen geen kosten voor het gesprek dat wij met u voeren: wij zijn tevens geen commerciële instelling. Wij bellen u niet terug. Wij vragen u nooit om persoonlijke informatie en wij maken geen gebruik van cookies of welke andere digitale data dan ook.

Extra informatie

terug

EHBP is een initiatief van Eef Veldkamp © 2017 | Webdesign door Eef Veldkamp © 2017 | * op uw gebruikelijke (lokale) bel- en internettarieven na. Zie algemene voorwaarden.